Savet veterinara

Savet veterinara je uvek potreban! Bilo da se radi o jednostavnim procesima i aktivnostima, kao što su čišćenje ušiju ili skraćivanje noktiju kod pasa, ili o ozbiljnijim pitanjima, kao što je ishrana štenaca u prvom mesecu života, vlasnici uvek vole da se konsultuju sa stručnim licem.

Niko ne razume ljubimce bolje od veterinara! Znajući to, na našem portalu Moje Šapice by Premil, a u saradnji sa doktorom veterinarske medicine, obradili smo najvažnije teme, najčešće postavljana pitanja i dileme vlasnika pasa i mačaka u obliku informativnih i interesantnih tekstova. Sve ove teme i korisni saveti predstavljeni su čitalačkoj publici u obliku tekstova, ali i u obliku zanimljivih, kratkih, poučnih video klipova. Ovaj edukativni video materijal se lako prati i pamti, pa smo sigurni da će vam bar jedan savet iz svakog videa ostati u sećanju.

Kakvi sve tekstovi i teme vas očekuju u okviru kategorije Savet veterinara? Ovde možete pogledati video klipove sa jednostavnim uputstvima kako da najbolje vodite računa o svom ljubimcu, najboljim praksama u gajenju pasa i mačaka, kao i sa odgovorima veterinara na najčešće postavljena pitanja vlasnika.

Posebna pažnja u okviru kategorije Savet veterinara biće posvećena ishrani pasa i mačaka, gde će veterinar pričati o najvažnijim smernicama kada je reč o vrsti, kvalitetu i tipu hrane koja se preporučuje ljubimcima u određenom periodu života ili sa određenim problemom, kao što su alergije, pad imuniteta, problemi sa gubitkom dlake, problemi sa bubrezima ili mokraćnim kanalima, artritis, dijabetes kod pasa ili mačaka i slično.

Poslušajte savet veterinara – pogledajte neki od interesantnih klipova i utvrdite gradivo o ljubimcima ili saznajte nešto novo. Moje Šapice znaju šta je važno za vašeg ljubimca!

Nastavak...
Kategorije
X