Uslovi korišćenja web-sajta mojesapice.rs

Konzumacijom sadržaja predstavljenog na mojesapice.rs Vi prihvatate ove Uslove korišćenja koji su na njemu navedeni. Na našem web-sajtu predstavljeni su tekstovi koji su proizvod stvaralaštva i infromisanosti osoblja portala “Moje šapice”.

Autorska prava

Tekstovi na našem web-sajtu delo su našeg stručnog tima, originalni su i ne smeju se prenositi delom ili u celosti bez date saglasnosti. Ukoliko dobijete odobrenje za prenošenje sadržaja, obavezno je da se linkuje na određeni tekst, koji je preuzet. Fotografije koje upotrebljavamo na sajtu su preuzete sa pojedinih javno dostupnih servisa, gde su oslobođene autorskih prava.

Odricanje od odgovornosti

Sajt portala “Moje šapice” je informativnog karaktera. Portal “Moje šapice” maksimalno koristi sve svoje resurse da svi aranžmani i ponude na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, informacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije u potpunosti ispravne. Molimo Vas da nas direktno kontaktirate za najpreciznije informacije.

Portal “Moje šapice” obuhvata tekstove čiji je cilj informisanje i upućivanje čitaoca u teme u vezi sa ljubimcima, kao i predstavljanje interesantnih činjenica o psima i mačkama. Tekstovi nemaju za cilj ubeđivanje niti zavaravanje čitalaca.

Portal “Moje šapice” ovim putem se odriče svim mogućih posledica koje se mogu javiti upotrebom sadržaja na sajtu mojesapice.rs

Kategorije
X